2008. december 24., szerda

aranyoos!!

Ma délután épp az új vitorláinkat riggeltem, egyszer csak megjelent mellettem egy venezuelai kisgyerek..5- max 6 éves volt. És iszonyat érdeklődően csillogó szemekkek figyelte mitcsinálok...akárcsak én néztem apámat mikor szerelte ennyi idős koromban a vitorláját, mielőtt szörfözni ment..jó rég. nem adta fel úgyhogy megkérdeztem nem akar-e segíteni..na hát azt a lelkesedést azt nem hiszitek el!! pont mint én amikor az első új vityót raktam össze...
mutattam nekim, hogy hogy fűzze be a köteleket "segített" meghúzni, boomot csatoltuk fel, és latnit trimmeltünk. tényleg hihetetlen de a 4. vitorlánál már majdnem tökéletesen fűzte be alul a kötelet!! tök egyedül. megjegyezte hogy hányadik lukhoz kell a boomot állítani (5.0-kat szereltünk) és csak kezébe kellett adnom a latni trimelőt és tudta hol hányat kell csavarni, nagyon komoly volt jól szórakoztam..anyuka meg végig fotózott minket :D 
6 vityót raktunk össze együtt, de a végén már szedte ki a kezemből a cuccokat :) "ezt ide kell ugye??" - nagyon drága volt..

na amúgy jó szelünk volt, Bogtinak szabadnapja volt, szörfözött egész nap. Reméljük a holnap hasonlóan jó lesz!! Karácsony...ugyanolyan nap mint a többi..najó nem naaa.

holnap kismeglepiii!!!! (azaz ma- mer otthon már 24-e hajnal van)

be coool

4 megjegyzés:

Balatoni írta...

Hol a meglepi????

dvilmos írta...

Sziastok srácok !vilmos vagyok Bpestről.Jan. 4. én indúlok Isla de Coch-ra/hotel Punta Blanka /egy kite-os csapattal-egyedűl windsurf-ös.A gondom az ,hogy most tudtam meg, hogy ott csak kite kölcsönző van. Tudnátok segíteni felszerelés kölcsönzésében,vagy hozzak itthoról? Sürgős választ várok, mert kevés az idö!Elöre is köszönöm szívességetek. Boldog ÚJÉVET , Vilmos.

Balatoni írta...

Szia Vilmos!
A Bogit apja vagyok és az a helyzet, hogy 24-én kirabolták a lakást, míg a fiúk vacsorázni voltak. Telefon, MAC, fényképező, mindent elvittek. Szerintem ne várj választ a kérdésedre, mert ismerve a helyi viszonyokat egy darabig nem kerülnek net közelbe!

Unknown írta...

A rohadt életbe !Nagyon sajnálom őket.- Jó, hogy írtál kedves "Bogit apuka", én már kezdtem megharagudni a fiúkra amiért nem válaszoltak.Ha valamiben segíthetek nékik, írj !emil:vduschek@gmail.com .Boldog ÚJÉVET, Vilmos.